SicoloWebb Architecture and Design Studio based in Bath
3D Section.png

Greengable

Kitchen.png
 

The refurbishment and extension of GreenGable aims to reconfigure the house to provide new open plan living accommodation and much improved garden connections. Rooftop extensions to the house will enable a new master suite, library and guest bedroom to be created in the existing roof space. We are exploring ways to add height and drama to the upstairs areas by exposing the roof forms and bringing in natural light from above. A new library and timber staircase add a sculptural focal point to the centre of the house.

 
3D Section.png
 
Working with the guys at Sicolo Webb has been superb. They have met the brief we set out and more. Matt and Floella have brought suggestions to the table that really do add something extra special and will make all the difference to the final product. They are friendly, knowledgeable, approachable and can provide a flexible level of service depending on your requirements. The process of deciding the layout and look of our home has been really enjoyable, and that’s down to the service given by Sicolo Webb. Thanks guys!
 
1901_Elevation.jpg